Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Catherine Keyl toch in Let's Dance

Shownieuws

Catherine Keyl is zaterdag toch te zien in Let's Dance. De presentatrice kruipt voor het dansprogramma in een van de kekke pakjes van Britney Spears.

Catherine Keyl is zaterdag toch te zien in Let's Dance. De presentatrice zei in eerste instantie toe te dansen op de muziek van Britney Spears, maar haakte later af uit angst voor een blessure. Zondagmiddag wisten Carlo en Irene Keyl toch over te halen zich in een van de kekke pakjes van La Spears te hijsen.

Vol trots kondigde Carlo Boszhard, die Let's Dance samen met Irene Moors presenteert, na afloop van de show van afgelopen zaterdag aan dat ook Keyl zou dansen voor het goede doel. Toen de camera's niet meer draaiden kreeg de presentator in zijn oor gefluisterd dat Keyl zich teruggetrokken had. Boszhard en Moors besloten zondagmiddag in hun andere programma Life 4 You verhaal te halen bij Keyl.

"Ik ben zo bang dat ik het niet kan", jammerde de presentatrice. Alle BN'ers die de afgelopen weken een blessure overhielden aan hun deelname aan de dansshow, wist ze op te noemen. "Ik heb ook maar een dag om te oefenen", probeerde Keyl nog. Uiteindelijk liet ze zich toch overhalen. "Als jullie dan maar niet gaan lachen", waarschuwde ze het publiek en Carlo en Irene nog.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen