Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan des Bouvrie reikt Gouden Eeuw Award uit

Shownieuws

Designer Jan des Bouvrie reikt maandag een Gouden Eeuw Award uit. Des Bouvrie mag de prijs overhandigen aan zijn goede vriend schoenontwerper Jan Jansen.

Interieurdesigner Jan des Bouvrie reikt maandagavond een Gouden Eeuw Award uit. Des Bouvrie mag de prijs in de categorie design overhandigen aan zijn goede vriend, schoenontwerper Jan Jansen. Dat heeft Stichting Nederland Positief, die de onderscheidingen toekent, zondag bekend gemaakt.

Jansen wordt in het zonnetje gezet omdat hij Nederland internationaal op de kaart zet. "Op creatief gebied maakt hij met zijn schoendesign de naam van Nederland in de hele wereld bekend", laat de jury weten. Eerder werd bekend dat André van Duin de Gouden Eeuw Award in de categorie televisie krijgt. Maandag worden ook prijzen uitgereikt in de categorieën theater en architectuur.

De Gouden Eeuw Awards beleven maandag hun première. Stichting Nederland Positief grijpt de awardshow aan om de zomer uit te zwaaien met een groot glamourevenement. In het Amstel Hotel komen BN'ers samen voor de oeuvre awards.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen