Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Avril Lavigne trouwde te jong'

Shownieuws

Avril Lavigne trouwde op te jonge leeftijd en ziet dat na die jaar huwelijk in. Dat is volgens een bron de reden voor Lavignes scheiding van Deryck Whibley.

Avril Lavigne trouwde op te jonge leeftijd en ziet dat na een huwelijk van drie jaar in. Dat is volgens een ingewijde de reden voor Lavignes scheiding van Sum 41-frontman Deryck Whibley. Een bron dicht bij het stel doet het verhaal uit de doeken in het Amerikaanse blad People.

"Avril ziet in dat ze een eigen leven nodig heeft", beweert de ingewijde. "Ze moet het leven zonder Deryck ontdekken." De 24-jarige 'Complicated'-zangeres en de 29-jarige rocker waren ruim zes jaar bij elkaar. Op haar 21e beloofde Lavigne eeuwige trouw aan Whibley. Het huwelijk hield drie jaar stand.

Het stel kondigde de scheiding donderdag aan, maar geruchten over een op handen zijnde breuk deden al weken de ronde. Een bron vertelt People dat het huwelijk van Avril en Deryck al minstens een half niet lekker meer liep. Deryck heeft de echtelijke woning inmiddels verlaten, maar hij is volgens de ingewijden niet op straat gezet, zoals in verschillende Amerikaanse media werd beweerd. Ook zou er geen nieuwe liefde in het spel zijn.

Avril en Deryck hebben zich inmiddels op hun werk gestort. Beide artiesten werken aan een nieuw album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen