Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man Katherine Heigl apetrots op dochtertje

Shownieuws

Josh Kelley is apetrots op zijn tien maanden oude dochtertje. Kelley adopteerde het Zuid-Koreaanse meisje met zijn vrouw, Grey's Anatomy-ster Katherine Heigl.

Zanger Josh Kelley is apetrots op zijn tien maanden oude dochtertje. Kelley adopteerde het Zuid-Koreaanse meisje met zijn vrouw, Grey's Anatomy-actrice Katherine Heigl. Tijdens een optreden noemde Kelley zijn dochter 'helemaal het einde', schrijft het Amerikaanse blad People.

Om zijn liefde voor de kleine Naleigh te onderstrepen, schreef Kelley een liedje voor het meisje. "Alles wat ik nodig heb, is jou in de armen van je moeder te zien liggen", zingt de 29-jarige singer-songwriter. Eerder schreef Kelley het nummer 'Katie's Song' voor Heigl.

Naleigh, die eigenlijk Nancy Leigh heet en vernoemd is naar Heigls moeder Nancy en zus Margaret Leigh, arriveerde eerder deze maand in huize Kelley-Heigl. Donderdag lieten de kersverse ouders de wereld kennismaken met hun spruit. Op internet plaatsten ze een aantal foto's van het gelukkige gezinnetje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen