Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fame-acteur bejubelt Nederlanders

Shownieuws

'Fame'-acteur Paul Iacono haalt alles uit de kast om de film te promoten. Zo roept hij dat 'Nederlanders positiever zijn dan Amerikanen'.

Paul Iacono, de hoofdrolspeler in de remake van 'Fame', heeft wel een hele speciale techniek om de film aan de man te brengen in Nederland. Iacono geeft gewoon de gehele Nederlandse bevolking een schouderklopje.

Hoewel in Amerika de nieuwe versie van 'Fame' niet met daverend applaus is ontvangen, denkt hij dat dit in Nederland wel zo zal zijn. "Nederlanders zijn positiever dan Amerikanen", verklaart hij tegen Novum Nieuws.

Iacono kruipt in de dansfilm in de huid van Neal, die dolgraag een filmmaker wil worden. De acteur vertelt dat het moeilijk is om zo'n kaskraker te evenaren. "Het is moeilijk om zo'n grote en mooie film te eren", aldus Iacono. "We hebben geprobeerd er iets nieuws van te maken."

Ondanks dat niet iedereen even enthousiast is over de dansfilm, blijft de acteur er vierkant achter staan. "Het is een fantastische film geworden."

Critici omschreven het anders, volgens sommigen is de remake een 'lauwe' imitatie van het origineel uit 1980.

Ook de Britse regisseur Alan Parker, die het origineel op zijn naam heeft staan, is op zijn zachtst gezegd niet blij met de remake. "Ik voel me overvallen", verklaarde de regisseur tegenover de Engelse krant de Telegraph. Volgens Parker heeft niemand ooit toestemming aan hem gevraagd om dit 'verschrikkelijke' project uit te voeren. "Het is een belediging voor de makers van de originele film."

Hoewel kennelijk niet iedereen staat te springen, kunnen ook in Nederland de beenwarmers weer uit de kast gehaald worden. De dansfilm 'Fame' is vanaf 9 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen