Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen nog twee jaar bij Avro

Shownieuws

Chantal Janzen zal nog minimaal twee jaar voor de Avro televisieprogramma's presenteren. De blondine verlengde donderdag haar contract met de omroep.

Chantal Janzen zal nog minimaal twee jaar voor de Avro televisieprogramma's presenteren. De blonde presentatrice en musicalster verlengde donderdag haar contract met de omroep. De Avro laat weten dat het om een exclusief contract voor televisie gaat.

Chantal is sinds 2007 te zien bij de omroep en voelt zich helemaal op haar plaats. "De Avro maakt mooie, grote liveprogramma's en ik vind de spanning van grote livepresentaties geweldig en heel leuk om te doen", reageert de 30-jarige blondine. "Het is een fijn gevoel om te weten dat ik dit de komende jaren bij de Avro mag doen."

Ook de Avro is in haar nopjes met de contractverlening. "Wij zijn zeer gelukkig met Chantal en met haar keuze om zich voor de komende twee jaar aan de Avro te verbinden", zegt omroepdirecteur Willemijn Maas.

Janzen presenteert momenteel elke vrijdagavond Wie is mijn Ex? Daarnaast neemt ze dit najaar onder meer voor de tweede keer de presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala op zich.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen