Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown duikt club in na rechtszaak

Shownieuws

Chris Brown ging dinsdag van de rechtbank rechtstreeks door naar een club in Los Angeles. Brown werd veroordeeld voor het mishandelen van popzangeres Rihanna.

Chris Brown ging dinsdag van de rechtbank rechtstreeks door naar een club in Los Angeles. Dat maakte het Amerikaanse tijdschrift People bekend.

Tijdens de zitting werden de wrede details van de mishandeling van zijn voormalige liefje en Amerikaanse popzangeres Rihanna besproken. De 20-jarige zanger werd veroordeeld tot een taakstraf van zes maanden. Ook bepaalde de rechter dat Brown de komende vijf jaar uit de buurt van Rihanna moet blijven en in therapie moet.

Een paar uur na de zitting wandelde de 20-jarige zanger met een entourage aan vrienden en bodyguards de populaire club Guys and Dolls binnen. Naar verluidt zat Brown niet stilletjes in een hoek zijn verdriet weg te drinken. Brown sprong volgens een bron op het podium en danste vrolijk mee op Michael Jacksons nummer 'Dirty Diana'.

"Het leek hem niets uit te maken dat iedereen naar hem keek", liet de bron weten. "Chris Brown was in een goede bui en op de gegeven moment besloot hij een klein showtje op te voeren. De menigte ging volledig uit zijn dak."

Chris Brown moest voor de rechter komen omdat hij op 8 juni zijn toenmalige vriendin Rihanna had toegetakeld in een gehuurde sportauto. In rapporten van de politie staat dat Brown de zangeres heeft geslagen, gebeten en heeft geprobeerd te verstikken

De 'Umbrella'-zangeres liep kneuzingen, zwellingen en blauwe plekken in haar gezicht op. Ook was haar arm gekneusd en had ze andere verwondingen opgelopen. De zanger zelf verklaarde 'depressief' te zijn na het incident.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen