Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ugly Betty-ster Eddie Cibrian gaat scheiden

Shownieuws

Eddie Cibrian heeft na een huwelijk van acht jaar zijn scheidingspapieren ingediend. De Ugly Betty-acteur zou een relatie hebben met zangeres LeAnn Rimes.

Eddie Cibrian heeft na een huwelijk van acht jaar zijn scheidingspapieren ingediend. De acteur, die bekend is van de series Ugly Betty en CSI: Miami, ging maandag naar een rechtbank in Los Angeles om de scheiding aan te vragen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Cibrian en zijn vrouw Brandi Glanville zijn in 2001 in het huwelijksbootje gestapt en hebben samen twee zoons, van 2 en 6 jaar oud. De 36-jarige acteur had in de rechtbankdocumenten als reden van de breuk 'onverenigbare verschillen' ingevuld.

De acteur heeft naar verluidt al een nieuwe liefde gevonden in country zangeres LeAnn Rimes, die net als hem in de film 'Northern lights' speelt. Dit weekend gaan de twee vermeende tortelduifjes op vakantie gaan naar Mexico.

"Ik begrijp het niet. Je denkt dat je iemand kent, dan wordt je wakker en kom je erachter dat het allemaal een leugen is", liet de ex-vrouw van Cibrian weten.

De acteur was ook te zien in tv-series als Samantha who?, Dirty Sexy Money en Criminal Minds.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen