Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries Roelvink gimmick op Mysteryland

Shownieuws

Dries Roelvink kruipt in de huid van een dj voor het dancefestival Mysteryland. De blonde volkszanger staat voor het eerst achter de knoppen.

Dries Roelvink kruipt in de huid van een dj voor het dancefestival Mysteryland. Het zal voor het eerst zijn dat de blonde volkszanger achter de knoppen staat.

De 'Ik kom eraan'-zanger ziet deze grap wel zitten. "Ik pas daar helemaal niet. Het is een totaal ander publiek maar het lijkt me een heel grappige ervaring", verklaarde Dries aan Novum Nieuws. De zanger vertelde dat hij drie nieuwe nummers gaat zingen, waaronder zijn nieuwste klapper 'Geen Crisis, waar Dries is'. "Ik vind het zeker spannend."

Roelvink heeft naar eigen zeggen wel wat technische hulp nodig tijdens het dj'en. "Het moet vooral lijken alsof ik de dj ben", grapte de blonde zanger, die tijdens zijn show flink ondersteund moet worden door dj Duncan S.

Dries geeft zelf te kennen dat hij geen verstand heeft van dance. "Ik weet dondersgoed dat mijn act een soort van gimmick is", liet de zanger lachend weten. Dries zal een uurtje ten tonele verschijnen, iedereen moet volgens hem vooral denken 'Wat doet Dries hier'.

Het bedrijf Club Zonder Filter heeft de blonde zanger weten te strikken. "We zien het optreden van Dries als een ludieke actie", verklaarde Kristel Mutsters van Club Zonder Filter, een creatief collectief dat verantwoordelijk is voor een gedeelte van het festival.

Dries weet zichzelf toch altijd op een bijzondere manier in de kijker te spelen. "Juist door zijn zelfspot is het best een toffe dude." Wel zijn ze bij Club Zonder Filter bang dat Dries straks niet van het podium te slaan is. Het terrein waar Dries optreedt, staat in het teken van carnaval, kermis en verkleedpartijen. "Volgens mij vindt hij dat heel leuk", vertelde Mutsters.

Mystery Land is een zestien jaar oud dancefestival dat op 29 augustus gegeven wordt in de Haarlemmermeer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen