Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Farrah Fawcett moet afkicken

Shownieuws

De zoon van wijlen actrice Farrah Fawcett wordt een jaar lang onder behandeling geplaatst wegens drugsbezit. O'Neal werd opgepakt met heroïne in zijn bezit.

De zoon van wijlen actrice Farrah Fawcett wordt een jaar lang onder behandeling geplaatst wegens drugsbezit. Redmond O'Neal werd opgepakt met heroïne in zijn bezit, terwijl hij in april nog werd veroordeeld voor een ander drugsdelict. Dat bericht de Britse persdienst Reuters.

De rechter veroordeelde O'Neal tot een jaar lang verplicht afkicken en zes jaar voorwaardelijke celstraf. De 24-jarige hoeft niet de gevangenis in als hij de hele behandeling uitzit en zijn proeftijd van drie jaar doorkomt. O'Neal moest al een aantal keer eerder voor de rechter verschijnen wegens bezit van meta-amfetamine en heroïne.

De zoon van de overleden actrice Farrah Fawcett zat tijdens het ziektebed van zijn moeder in de gevangenis. Fawcett overleed op 25 juni in Los Angeles. Haar zoon kreeg enkele uren verlof om bij de begrafenis aanwezig te kunnen zijn. De vader van Redmond, acteur Ryan O'Neal, bezocht zijn zoon nooit in de gevangenis, zo bleek uit gevangenisdocumenten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen