Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen presenteert Televizier-Ring Gala

Shownieuws

De presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala ligt in handen van Chantal Janzen. Janzen nam vorig jaar het stokje over van Frits Sissing.

Chantal Janzen zal ook dit jaar het Gouden Televizier-Ring Gala presenteren. Dat maakt de Avro woensdag bekend. Vorig jaar viel Janzen in voor Frits Sissing, die de voorgaande twee jaar de presentatie van de liveshow voor zijn rekening had genomen.

Sissing moest vorig jaar verstek laten gaan omdat hij was genomineerd voor het programma Op zoek naar Evita. Ook dit jaar heeft de tv-presentator andere werkzaamheden, liet programmaleider Kees Tukker weten.

De Avro had Janzen al voor de zomer gevraagd of ze het gala nog een keer wilde presenteren. "Ze heeft het vorig jaar heel goed gedaan, met een hele eigen verfrissende aanpak", vindt Tukker.

Ook Frits Sissing kan zich hierin vinden. "Chantal heeft de vorige keer laten zien wat ze in huis heeft", vertelde Sissing. Volgens hem heeft ze 'gewoon de juiste hoeveelheid glamour en humor voor deze job'. Naar eigen zeggen voelt hij geen enkele wrok. "Ik draag met alle liefde het stokje aan haar over".

De 44e editie van het gala van de Gouden Televizier-Ring wordt op 23 oktober live uitgezonden door de Avro op Nederland 1.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen