Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leonard Cohen zakt in elkaar op podium

Shownieuws

De Canadese zanger Leonard Cohen is vrijdag tijdens een concert in Valencia in elkaar gezakt. Tijdens het liedje 'Bird on the wire' ging het mis.

De Canadese zanger Leonard Cohen is vrijdag tijdens een concert in Valencia in elkaar gezakt. Tijdens het liedje 'Bird on the wire' ging het mis. Zijn bandleden stopten onmiddellijk met spelen en snelden naar de zanger toe. Na een kort verblijf in het ziekenhuis maakt Cohen het weer goed.

De dichter en zanger werd meteen per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd, waar Cohen over pijn in zijn maag klaagde. Na een nacht ter observatie werd de 'Hallelujah'-zanger ontslagen. Maandag zou Cohen in Barcelona het laatste concert van zijn Spaanse tournee geven. Volgens een woordvoerder van de concerthal waar Cohen de show zal geven gaat het optreden gewoon door.

Cohen, die maandag 75 jaar wordt, moest vijf jaar geleden noodgedwongen weer aan het werk, nadat bleek dat het grootste deel van zijn pensioen door zijn voormalige manager achterover was gedrukt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen