Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Travolta getuigt in afpersingszaak

Shownieuws

John Travolta getuigt volgende week in de afpersingszaak rond de dood van zijn zoon Jeff. Twee personen dreigden met het publiceren van een medisch document.

Acteur John Travolta getuigt volgende week in de afpersingszaak rond de dood van zijn zoon Jeff. Twee personen dreigden vlak na het overlijden van zijn zoon met het naar buiten brengen van een medisch document. Dit gebeurde niet als de familie Travolta een fiks bedrag zou neertellen. Dat meldt het Amerikaanse TMZ.

Ambulancebroeder Tarino Lightbourne en voormalig politicus Pleasant Bridgewater vroegen naar verluidt 25 miljoen dollar aan Travolta en zijn vrouw, in ruil voor het niet naar buiten brengen van een document. Het zou gaan om een document dat het ambulancepersoneel toestemming gaf om de 16-jarige Jeff naar het ziekenhuis te vervoeren na een zware toeval.

De zoon van Travolta en zijn vrouw Kelly Preston overleed in januari tijdens een familievakantie op de Bahama's aan een toeval. De jongen leed aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte, waarbij bloedvaten in het lichaam ontstoken raken. Tot het ziektebeeld behoren ook toevallen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen