Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Khloe Kardashian gaat trouwen

Shownieuws

Khloe Kardashian en LA Lakers-speler Lamar Odom willen zo snel mogelijk trouwen. Opmerkelijk is dat de twee tortelduifjes nog maar een maand bij elkaar zijn.

Khloe Kardashian en LA Lakers-basketballer Lamar Odom willen zo snel mogelijk trouwen. Opmerkelijk is dat de twee tortelduifjes nog maar een maand bij elkaar zijn. Bronnen laten weten dat het koppel druk bezig is met de huwelijksvoorbereidingen. Dat meldt het Amerikaanse People.

Khloe en Lamar ontmoetten elkaar op een feestje. Eerder vertelde zusje Kim al aan People dat de twee onafscheidelijk zijn. "Ze zijn heel, heel erg gelukkig. Ze zijn nu een paar weken bij elkaar en ze zijn letterlijk onafscheidelijk. Khloe vindt hem geweldig. Hij maakt haar constant aan het lachen."

De Kardashian-zusjes Kim, Khloe en Kourtney werden bekend door de realityserie 'Keeping up with the Kardashians'. In januari liet de 25-jarige Khloe nog weten het lastig te vinden een relatie te hebben met een basketbalspeler. "Ze zijn altijd onderweg", verzuchtte ze na een verbroken relatie met basketballer Rashad McCants.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen