Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Amelle verlaat Sugababes'

Shownieuws

Amelle Berrabah heeft de Britse popgroep Sugbabes verlaten. Dat meldt boulevardkrant The Sun. Amelle zou zijn opgestapt na een ruzie met bandlid Keisha.

Amelle Berrabah heeft de Sugababes verlaten. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun. Het nieuwste lid van de Britse popgroep zou zijn opgestapt na een fikse ruzie met bandlid Keisha Buchanan.

Eerder gingen er geruchten dat Amelle als vermist was opgegeven door haar familie. Later bleek dat de zangeres zich een paar dagen in haar huis had opgesloten na een knallende ruzie met collega-Sugababe Keisha. Volgens een bron had Amelle tijd nodig om bij te komen van de situatie, maar werd 'alles toch te veel voor haar'.

Er is volgens The Sun ook al een vervanger voor Amelle. Eurovisie Songfestival-zangeres Jade Ewen zou haar plaats in het trio innemen. Het succesvolle Sugababes kent sinds de oprichting van de groep verschillende samenstellingen. Amelle Berrabah deed haar intrede eind 2005. De band scoorde hits met 'Hole in the head', 'Push the button' en 'Red dress'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen