Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie Pfaff klaagt blad aan

Shownieuws

De Pfaffs zijn niet blij met een artikel in TV-familie. In het blad is een artikel te lezen een ex-medewerker opmerkelijke uitspraken over het gezin doet.

De Pfaffs zijn niet blij met een artikel in het Belgische tijdschrift TV-Familie. In het blad is een interview te lezen met een ex-medewerker die opmerkelijke uitspraken over het gezin doet. De advocaat van de familie laat weten dat ze een klacht wegens laster zullen indienen. Dat schrijft de Belgische krant De Standaard.

De ex-medewerker beweert in het interview onder meer dat de vader van het Belgische gezin, Jean-Marie Pfaff, een vreemdganger is en dat zijn vrouw Carmen als gevolg daarvan aan de drank raakte. De advocaat noemt het artikel 'totaal eenzijdig, volstrekt leugenachtig en vooral lasterlijk'. Voor de familie is duidelijk dat er slechts 'goedkope sensatiezucht' aan de basis van het artikel ligt.

Het gezin van voormalig voetbalkeeper Jean-Marie werd bekend door de realitysoap De Pfaffs, waarin het wel en wee van de familie wordt gevolgd. De populaire serie wordt zowel in België als Nederland uitgezonden. De familie is zich bewust van hun bekendheid en de nodige aandacht die dat met zich meebrengt, maar in dit artikel zijn alle grenzen van het aanvaardbare ruimschoots overschreden, aldus de advocaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen