Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker Audrina Patridge op vrije voeten

Shownieuws

Slecht nieuws voor Audrina Patridge, haar stalker loopt weer vrij rond. De 24-jarige man werd dinsdag gearresteerd, maar kwam vrijdag weer op vrije voeten.

Slecht nieuws voor The Hills-ster Audrina Patridge, haar stalker loopt weer vrij rond. De 24-jarige man werd dinsdag gearresteerd, maar kwam vrijdag weer op vrije voeten. Wel moet hij minstens honderd meter uit de buurt van de tv-persoonlijkheid blijven. Dat meldt het Amerikaanse TMZ.

Overigens werd de man niet op grond van stalking gearresteerd, maar wegens vandalisme en ordeverstoring. Nadat hij niet was komen opdagen bij een opgelegde beheersingscursus werd de man in de boeien geslagen. Een rechter bepaalde na twee dagen dat de raddraaier weer naar huis mocht, op voorwaarde dat hij de cursus binnen twee maanden afrondt.

Eerder stapte Patridge naar de rechter omdat ze doodsbang werd van de man. Hij bezorgde haar brieven, foto's en tekeningen en wachtte urenlang voor het huis van de beroemdheid. De rechter legde de man voorlopig een contactverbod op. Op 30 september wordt de zaak verder behandeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen