Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Hudson ziet zangcarrière voor zoontje

Shownieuws

Ondanks het prille bestaan van haar zoontje ziet zangeres Jennifer Hudson al een muzikale toekomst voor hem weggelegd. Daniel David Otunga is erg muzikaal.

(Novum/AP) - Ondanks het prille bestaan van haar zoontje ziet zangeres en actrice Jennifer Hudson al een muzikale toekomst voor hem weggelegd. De één maand oude Daniel David Otunga houdt ontzettend van muziek. "Net als toen ik jong was." Dat vertelt de Oscarwinnares vlak voor haar optreden tijdens het 'VH1 Divas'-concert in de Verenigde Staten.

Ondanks zijn voorziene talent zal de kersverse moeder haar zoon in de toekomst absoluut niet pushen een muzikale carrière te starten. "Niets staat vast. Ik ben kijk er erg naar uit om te zien wat voor persoon hij wordt, wat hij met zijn leven gaat doen en of hij misschien zal gaan zingen."

Vorig jaar trof de 'American Idol'-finaliste een groot drama. Haar moeder, broer en neefje werden vermoord. Vlak na het drama raakte Hudson zwanger. Haar zwangerschap vond de 27-jarige zangeres een geweldige ervaring. De periode deed haar erg goed. Het kindje werd vernoemd naar haar verloofde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen