Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Taakstraf kost Chris Brown aardige duit

Shownieuws

Chris Brown moet diep in de buidel tasten om zijn taakstraf te bekostigen. De kosten voor de extra beveiliging zouden kunnen oplopen tot vijftigduizend euro.

Chris Brown moet diep in de buidel tasten om zijn taakstraf te bekostigen. Het lijkt ironisch maar de zanger die een taakstraf kreeg opgelegd vanwege mishandeling heeft een hoop bescherming nodig tijdens het uitvoeren van de straf. De kosten van de extra beveiliging komen voor rekening van Brown en die zouden wel eens kunnen oplopen tot vijftigduizend euro.

Naast het normale aantal politiemannen dat toezichthoudt, heeft de 20-jarige r&b-ster een extra beveiligingsteam van drie man nodig. Entertainmentwebsite TMZ is erachter gekomen dat voor elke extra politieman die ingezet wordt voor de veiligheid van Brown 28 dollar per uur, ongeveer negentien euro, in rekening wordt gebracht. Ze werken vijf uur per dag.

Een rekensom leert dat een extra politieman hem over de hele periode meer dan 25 duizend dollar kost, circa zeventienduizend euro. Overigens is nog onduidelijk hoeveel beveiligers hij de komende maanden nodig acht.

Brown werd naast therapie en een contactverbod veroordeeld tot een taakstraf van 180 dagen vanwege het toetakelen van zijn voormalige vriendin Rihanna. Naast afval opruimen moet hij auto's wassen en graffiti verwijderen. De ster werd woensdag voor het eerst gesignaleerd toen hij gehuld in een oranje hesje afval uit de berm plukte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen