Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer noemt theatertour 'bevalling'

Shownieuws

De voorbereiding voor de nieuwe theatertour van Frans Bauer was 'een soort van bevalling maar dan minder bloederig'. Dat zei Bauer vlak voordat zijn tour begon.

De voorbereiding van de nieuwe theatertour van Frans Bauer was 'een soort van bevalling maar dan minder bloederig'. Dat zei de volkszanger vrijdag vlak voordat zijn tour in Uden van start ging tegenover het tv-programma Shownieuws.

Tijdens de tour 'Live in Concert VIII' brengt de zanger bekende nummers ten gehore, maar komt hij ook met nieuwe nummers op de proppen. Ook al heeft de doorgewinterde artiest bergen aan ervaring, hij blijft naar eigen zeggen toch zenuwachtig. "Zenuwen hebben eigenlijk nooit te maken met het aantal mensen. Ik hoop gewoon dat mijn fans het een fantastische show vinden", vertelde de zanger.

Bauer, de zanger die vaak wordt genoemd wordt als nieuwe Topper, liet weten dat hij nog niet gevraagd is door het management van de Toppers. Als er wel een aanbod komt, ligt de keuze bij zijn vrouw Mariska. "Zij moet namelijk naar mij kijken in zo'n glitterpak", legde de zanger lachend uit.

Bauer doet tot 31 januari theaters aan in het hele land.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen