Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jay-Z neemt het op voor Kanye West

Shownieuws

Jay-Z vindt al het commentaar op Kanye West maar overdreven. West riep de kritiek over zich af door de bedankspeech van MTV Award-winnaar Swift te onderbreken.

Jay-Z vindt al het commentaar op zijn collega Kanye West maar overdreven. Rapper Kanye riep de kritiek over zich af door de microfoon van countryzangeres Taylor Swift af te pakken tijdens haar bedankspeech bij de MTV Awards. Volgens West had niet zij maar Beyoncé de prijs voor 'beste videoclip' moeten winnen.

Ook Beyoncé zelf vond de actie gênant. Toen de popdiva even later zelf een prijs in ontvangst mocht nemen, gaf ze de gedupeerde Taylor alsnog 'haar moment' op het podium. En nu komt uitgerekend Beyoncés echtgenoot Jay-Z voor rebel West op, meldt de BBC.

Jay-Z geeft in een radioshow toe dat de actie van West 'lomp' was. "Op dat moment was het erg ongepast, maar Kanye is nu eenmaal een ontzettend gepassioneerd persoon. Natuurlijk is het onbeschoft wat hij deed, maar de manier waarop hij nu wordt behandeld. Hij heeft niemand vermoord. Niemand is gewond geraakt."

Kanye West kreeg na het voorval een enorme lading kritiek over zich heen. Zelfs de Amerikaanse president Barack Obama noemde de rapper een 'ezel'. Rapper West bood Swift twee dagen na het incident zijn persoonlijke excuses aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen