Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tafel van 5 van de buis gehaald

Shownieuws

Het televisieprogramma De Tafel Van 5 wordt vrijdag voor de laatste keer uitgezonden. De Net 5-show is niet het succes gebleken dat de makers voor ogen hadden.

Televisieprogramma De Tafel Van 5 verdwijnt van de buis. Het Net 5-programma is niet het succes gebleken dat de makers voor ogen hadden. "Helaas moeten we constateren dat de kijker dit programma niet weet te vinden", vertelt een woordvoerder van de zender.

Het geflopte programma, waarin vijf bekende en minder bekende vrouwen onder leiding van Katja Schuurman en Daphne Bunskoek elke werkdag hun visie op actuele zaken gaven, trok weinig kijkers. Nadat de show nog een paar weken de tijd werd gegund om meer kijkers te trekken is de koek nu echt op. Woensdag keken slechts 38 duizend mensen naar het praatprogramma.

Producent Paul de Leeuw laat weten het vooral te betreuren voor de 'hardwerkende redactie en productie'. Hij is de vrouwen en de zender erg dankbaar voor het vertouwen dat het programma kreeg.

De laatste aflevering van De tafel van 5 is vrijdagavond te zien op Net 5. Dan zullen Katja Schuurman, Fiona Hering, Anousha Nzume, Tara Elders en Ruth Oldienziel afscheid nemen van de schaarse kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen