Kies je favoriete radiostation

Dossiers

K3's Karen verwacht eerste kind

Shownieuws

Karen Damen is in verwachting van haar eerste kindje. De roodharige K3-zangeres is al drie maanden zwanger van haar vriend, drummer Antony van der Wee.

Karen Damen is in verwachting van haar eerste kindje. De roodharige K3-zangeres is al drie maanden zwanger van haar vriend Antony van der Wee, maakt Studio 100 dinsdag bekend.

Het nieuws lekte maandag uit in verschillende Belgische media. Studio 100, het productiebedrijf achter K3, deed dinsdag geen uitspraken over de geruchten. Karen en Antony laten weten 'diep ontgoocheld' te zijn over de manier waarop het nieuws uitlekte.

Het stel onderging dinsdag de eerste echo en wilde het blije nieuws nog even voor zich houden. Vrienden en familie van het stel hebben het nieuws over de zwangerschap uit de media moeten vernemen. "Deze unieke kans om het mooiste nieuws uit hun leven zelf aan vrienden en familie te vertellen, krijgen ze nooit meer", staat te lezen in een persbericht.

Ondanks het uitlekken is het stel dolgelukkig. "Ik probeer al 2,5 jaar aan Antony uit te leggen hoe graag ik hem zie. Dit is voor mij het mooiste bewijs van mijn liefde voor hem", aldus Karen. Antony, drummer van de Belgische rockband The Ditch, zegt 'heel gelukkig' te zijn. "Karen wordt zonder twijfel de meest fantastische mama van de wereld en ik ga mijn best doen om de beste papa te zijn."

Het stel hoopt de komt van hun eerste kind in alle rust te kunnen voorbereiden. De plannen van K3 blijven ongewijzigd. Dit najaar gaan Karen, Kristel en de opvolgster van Kathleen toeren door Nederland en België. Karen en Kristel zijn met de show K2 zoekt K3 op zoek naar een dame die de plek van Kathleen op kan vullen. Een nieuwe cd van K3 moet ook dit najaar in de winkels liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen