Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Graftombe boven Marilyn Monroe opnieuw geveild

Shownieuws

De grafruimte boven die van Marilyn Monroe werd maandag voor 4,6 miljoen dollar geveild. De bieder trok vervolgens het bod weer in 'vanwege betaalproblemen'.

De grafruimte boven die van Marilyn Monroe werd maandag voor 4,6 miljoen dollar geveild, maar de Los Angeles Times meldde dinsdag dat de bieder het bod van ruim drie miljoen euro terugtrekt. Geïnteresseerden hebben vierentwintig uur de tijd om via eBay opnieuw een bod uit te brengen.

De plek boven het graf van de legendarische filmster kwam vrij omdat de weduwe van de man die er momenteel begraven ligt onlangs besloot het graf van haar echtgenoot te laten ruimen. Ze had geld nodig om de hypotheek op haar huis in Beverly Hills af te lossen.

Een paar uur nadat het winnende bod via eBay was uitgebracht, mailde de bieder naar de vrouw die het graf verkocht. "Het spijt me verschrikkelijk maar ik trek mijn bod in, vanwege betaalproblemen", liet de bieder in zijn mail weten.

De vrouw die het graf verkocht vertelde eerder deze maand aan de krant dat haar man, Richard Poncher, in 1954 een graf kocht van honkballegende Joe DiMaggio, die op dat moment van Monroe wilde scheiden.

Monroe overleed in 1962 en werd begraven op de begraafplaats van Westwood Village Memorial Park. Toen Poncher 23 jaar geleden op 81-jarige leeftijd overleed werd hij bijgezet in de ruimte direct boven die van de actrice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen