Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk drie maanden zwanger

Shownieuws

Wendy van Dijk is in verwachting van haar tweede kind. De 38-jarige RTL-presentatrice is ruim drie maanden zwanger van RTL 4-programmadirecteur Erland Galjaard.

Wendy van Dijk is in verwachting van haar tweede kind. De 38-jarige RTL-presentatrice is ruim drie maanden zwanger van haar vriend, RTL 4-programmadirecteur Erland Galjaard. Dat meldt RTL Boulevard dinsdag.

Het blije nieuws volgde na een zware periode. Dit voorjaar kreeg Wendy een miskraam. Op vakantie ontdekte ze voor de derde keer in verwachting te zijn. De baby is het eerste kind van Wendy en Erland, de presentatrice heeft al een 6-jarige zoon met zanger Xander de Buisonjé.

Zoonlief Sem krijgt er binnenkort niet een, maar twee keer een broertje of zusje bij. Ook Xanders vriendin Sophie is in verwachting, ze is in januari uitgerekend. Xander en Sophie hebben een huwelijk aangekondigd. Het stel heeft de bruiloft in verband met de zwangerschap naar het voorjaar verschoven. Of ook Wendy en Erland in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend.

Van Dijk en haar manager wilden dinsdag geen commentaar geven op het nieuws.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen