Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mark Owen gaat trouwen

Shownieuws

Take That-zanger Mark Owen stapt in het huwelijksbootje met zijn vriendin Emma Ferguson. Het koppel heeft al twee kinderen en is sinds 2006 verloofd.

Take That-zanger Mark Owen stapt in het huwelijksbootje met zijn vriendin Emma Ferguson. Het koppel is al sinds 2006 verloofd. De Britse krant Daily Mail meldde dat de twee elkaar in de winter het jawoord geven tijdens een besloten ceremonie.

Bij de bruiloft zijn onder anderen de bandleden Gary Barlow, Howard Donald en Jason Orange van de partij. Ook zou voormalig Take That-lid Robbie Williams zijn opwachting maken.

Het paar heeft ongeveer vijftig mensen een kaart gestuurd waarop de datum van de trouwerij staat. De locatie van het feest wil het paar tot het laatste moment geheimhouden.

De Britse Boulevardkrant The Sun heeft naar eigen zeggen de locatie al weten te onthullen. De tortelduifjes huren volgens de krant een Schots kasteel af.

Het stel, dat over het algemeen uit de spotlights wil blijven, heeft naar verluidt lucratieve deals met tijdschriften afgewezen. De twee willen in besloten kring trouwen.

De 37-jarige artiest en zijn vriendin hebben al twee kinderen, de 3-jarige Elwood en Willow Rose van negen maanden. De Britse boyband Take That bestond van 1990 tot 1996. In 2005 maakte de band een comeback zonder ex-bandlid Robbie Williams.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen