Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halle Berry onkent zwangerschap

Shownieuws

Halle Berry is niet in verwachting van een baby. Dat vertelde ze donderdagavond zelf in The Jay Leno Show. De actrice werd erg onzeker van de roddels.

Halle Berry is niet in verwachting van een baby. Dat vertelde de Amerikaanse donderdagavond zelf in The Jay Leno Show. De actrice was niet erg blij met alle zwangerschapspeculaties, ze werd er behoorlijk onzeker van.

Talkshowpresentator Leno complimenteerde Berry bij haar opkomst met haar uiterlijk. De actrice antwoordde daarop: "Dankjewel, want nu kunnen al die zwangerschaproddels eindelijk de kop in worden gedrukt". De actrice werd erg onzeker door alle verhalen over haar vermeende zwangerschap. "Ik dacht: misschien moet ik maar minder hamburgers gaan eten."

De actrice is al moeder van twee kinderen. 'Catwoman' Berry beviel vorig jaar maart van dochtertje Nahla Ariela. De vader is model Gabriel Aubry, de man met wie Halle Berry sinds vier een jaar relatie heeft. De actrice heeft nog een geadopteerde dochter, India, uit haar vorig huwelijk met Eric Benet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen