Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers onthullen bedgeheimen

Shownieuws

Details over het seksleven van de Nederlandse sterren zijn helaas niet al te pikant. De beroemdheden in ons land blijken behoorlijk preuts aangelegd.

Details over het seksleven van de Nederlandse sterren zijn helaas niet al te pikant. Tijdens de perspresentatie van het toneelstuk 'Bedgeheimen' blijken de BN'ers behoorlijk preuts aangelegd. "We lijken wel heel open, maar we hebben het nooit echt over onszelf", vindt acteur Bert Kuizenga.

De castleden houden hun bedgeheimen liever voor zichzelf. Miryanna van Reeden vindt dat mensen over het algemeen heel veel zeggen over wat ze in bed doen. "Maar ik denk dat mensen vooral bluffen als ze zeggen dat ze het vier keer in de week doen."

De jongste acteur van het gezelschap, Dave Mantel, licht een tipje van de sluier op over zijn fantasieën. "Met een andere vrouw erbij zou ik het wel kunnen, maar met een andere man helemaal niet." Mary-Lou van Stenis moet er, in tegenstelling tot het karakter dat zij vertolkt, niet aan denken het bed te delen met een ander dan haar partner.

Actrice Eva Poppink wil ten slotte wel een van haar bedgeheimen verklappen. "Ik slaap altijd met mijn voeten buiten het dekbed." Met het pikante seksleven van de sterren valt het dus vies tegen in Nederland. Ze treden er in ieder geval niet graag mee naar buiten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen