Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel Gibsons dronkemansrit verwijderd van strafblad

Shownieuws

De overtreding voor rijden onder invloed zal niet langer op het strafblad van Gibson prijken. De acteur werd in 2006 aangehouden wegens rijden onder invloed.

De overtreding voor rijden onder invloed prijkt niet langer op het strafblad van Mel Gibson. Dat meldt het Amerikaanse TMZ. De acteur werd in juli 2006 aangehouden wegens rijden onder invloed. Bij zijn arrestatie gooide Mel er ook nog een paar antisemitische leuzen uit. Toen Gibsons straf er na drie jaar op zat, vond de acteur het tijd voor een schone lei.

Tijdens zijn arrestatie voor rijden met drank op scandeerde de inmiddels 53-jarige acteur dat 'de Joden verantwoordelijk zijn voor alle oorlogen in de wereld'. Zijn wandaden leverde hem verplichte bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten, educatie over alcohol, een boete van elfhonderd euro en een proeftijd van drie jaar op.

Toen de acteur alles braaf had doorstaan wilde hij niet langer geconfronteerd worden met zijn fouten. De rechter kwam dinsdag aan zijn wens tegemoet. De overtreding wordt van zijn strafblad geschrapt, maar Gibsons veroordeling speelt nog wel mee als hij bijvoorbeeld nog een keer zou worden opgepakt voor hetzelfde conflict.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen