Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian showt haar nieuwe stijl

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij wil met een nieuw imago en dito muziekstijl de wereld veroveren. Eerder liet Kim-Lian weten alles wat 'heftiger' te willen aanpakken.

Zangeres Kim-Lian van der Meij wil met een nieuw imago en dito muziekstijl de wereld veroveren. Eerder liet Kim-Lian weten het allemaal wat 'heftiger' te willen aanpakken dan voorheen. Of de zangeres haar beloften waarmaakt is vanaf dinsdag te zien in haar nieuwe videoclip.

Kim-Lian heeft met haar comeback als zangeres meteen internationale ambities. Haar nieuwe single 'Not that kinda girl' zong de artiest samen met de Zweedse zangeres Linda Bengtzing in. "Zij wil voeten in Nederland aan de grond krijgen en ik krijg nu de kans om in Scandinavië bekend te worden", vertelde Van der Meij dinsdag in RTL Boulevard.

Van der Meij hulde zich voor haar nieuwe videoclip in catsuits, leer, netkousen, doorschijnende kleding en zilveren nepborsten. De heftige make-up en bossen nephaar maken de zangeres haast onherkenbaar.

De 29-jarige musicalster is erg blij met het resultaat. "Ik vind het heel leuk om nu popmuziek te maken waar je echt op kan dansen. Ik vind het leuk om te performen. We hopen dat het eerst hier in Nederland een succes kan worden en dat we daarna de wereld kunnen veroveren." De clip is vanaf dinsdag online te bekijken. De single ligt 16 oktober in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen