Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina vindt Micky aardig

Shownieuws

De langverwachte ontmoeting tussen Christina Curry en Micky Hoogendijk is goed verlopen. Christina vindt het nieuwe liefje van haar vader 'aardig'.

De langverwachte ontmoeting tussen Christina Curry en Micky Hoogendijk is goed verlopen. Christina vindt het nieuwe liefje van haar vader 'aardig'. Echte diepgaande gesprekken hebben er nog niet plaatsgevonden tussen de 19-jarige Chrissy en haar 'stiefmoeder'. Dat vertelt ze deze week in tijdschrift Grazia.

Christina was na de breuk van haar ouders, Patricia Paay en Adam Curry, vastberaden. "Met Micky wil ik nooit wat te maken hebben, want wat zij geflikt heeft is onvergeeflijk", schreef de showbizzdochter op haar Twitterpagina. Blijkbaar veranderde ze van gedachten en besloot ze toch een confrontatie met Hoogendijk aan te gaan.

Tijdens een bezoek aan haar vader in de Verenigde Staten was het zover. "Ik vind Micky aardig. Ze is pas gisteren in San Francisco aangekomen, dus ik ken haar nog helemaal niet. Maar ze is heel vriendelijk." Micky moet wel oppassen dat ze zich niet te veel uitslooft om een wit voetje bij de dochter van haar vriend te halen. "Ik hoop vooral dat ze niet te aardig tegen me doet. Ik haat het als mensen slijmen. Wees gewoon jezelf."

Patricia Paay en Adam Curry waren ruim twintig jaar getrouwd. Nadat Adam in mei aan Patricia opbiechtte verliefd te zijn geworden op actrice en zakenvrouw Micky Hoogendijk zette La Paay onmiddellijk een scheidingsprocedure in gang.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen