Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elle van Rijn zet dochter op de wereld

Shownieuws

Actrice Elle van Rijn heeft dinsdag een dochter op de wereld gezet. De pasgeborene van Van Rijn en echtgenoot Kaja Wolffers heet Katelijne Alexandra Elle.

Actrice, schrijfster en columniste Elle van Rijn heeft dinsdagochtend een dochter op de wereld gezet. De pasgeborene van Van Rijn en haar echtgenoot Kaja Wolffers heet Katelijne Alexandra Elle Wolffers, bevestigde een woordvoerder van de actrice.

De 42-jarige Van Rijn kreeg met haar geliefde eerder de inmiddels 4-jarige dochter Helena. Uit een voorgaande relatie heeft ze een zoon, David, en een dochter, Feline.

De zwangerschap ging niet over rozen. Vorige maand schreef ze in haar wekelijkse column voor tijdschrift Flair dat het 'afzien, bikkelen en zwoegen voor de ganse familie' was. "Waar ik een paar maanden geleden nog een koddig waggelend eitje was, heb ik mij nu ontpopt tot een onuitstaanbaar monster." Haar man zegt in het blad dat Katelijne met een keizersnee ter wereld is gekomen.

Van Rijn is vooral bekend om haar rol van Valerie Fischer in Goede Tijden Slechte Tijden. Ook speelde ze in films als 'Liever Verliefd' en 'Oesters van Nam Kee'. Van Rijn heeft hiernaast de boeken 'De hartbewaakster' en 'De tragische geschiedenis van mijn succes' op haar naam staan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen