Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Otazu voorziet 'Sex and the city' van glimmers

Shownieuws

De sieraden van Rodrigo Otazu zijn te zien in de tweede 'Sex and the city'-film. De Argentijnse sieradenkoning werkte jarenlang vanuit Nederland.

De sieraden van Rodrigo Otazu zijn te zien in de tweede 'Sex and the city'-film. Dat onthult de Argentijnse ontwerper, die jarenlang vanuit Nederland werkte, deze week in Grazia.

De sieradenkoning vertelt dat de klus voor 'Sex and the city' toevallig op zijn pad kwam. "Ik werk al een tijdje met de styliste van Beyoncé. Toen ik haar een foto toonde van een naakte Micky Hoogendijk 'gekleed' in mijn sieraden, had ze zoiets van: 'Wauw, te gek! Even iemand bellen'. Tien minuten later zat ik aan de thee met het team van 'Sex and the city'."

Deze zomer doken berichten over een faillissement van Otazu op. Die verwijst de ontwerper naar het rijk der fabelen. "Als ik bankroet was, zou ik dan een van de beste modefilms van Hollywood doen?" Ook verhalen over buitensporig cocaïnegebruik komen volgens Otazu uit een grote duim. "Ik gebruik absoluut geen coke. Dat is een verspilling van je energie en creativiteit. Dan zou ik toch niet normaal kunnen functioneren?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen