Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Method Man opgepakt vanwege belastingschuld

Shownieuws

Method Man is maandag gearresteerd omdat hij nog 33 duizend dollar aan inkomensbelasting moet betalen. De rapper was 'te high om te betalen'.

(Novum/AP) - Method Man heeft kennelijk moeite met het invullen van zijn belastingaangifte. Ook zijn betalingsgewoonten laten te wensen over. Het lid van Wu-Tang Clan werd maandag gearresteerd omdat hij nog 33 duizend dollar, ruim 22 duizend euro, aan belasting moet betalen over 2004 en 2007.

Het begint bij de 'Can it be all so simple'-rapper te dagen dat het roken van wiet zijn geheugen niet ten goede komt. Method Man verklaarde tegen de krant New York Daily News dat hij te stoned was om te betalen. "Ik had het geld wel maar ik vergat te betalen omdat ik high was", lichtte de rapper toe.

De Grammy-winnende rapper is geen onbekende van de politie. Eerder haalde Method Man, die in het echt Clifford Smith heet, het nieuws omdat hij een fan beschoten zou hebben met een luchtbuks. Ook werd in maart al beslag gelegd op zijn dure bolide vanwege zijn oplopende belastingschuld.

De rapper hangt een gevangenisstraf van vier jaar boven het hoofd. Method Man moet volgens de krant 9 december voor de rechter verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen