Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rokers laten Gigi Ravelli slangen bezweren

Shownieuws

Gigi Ravelli gaat mogelijk slangen bezweren. De actrice daagt rokers uit 24 uur niet te roken. Ook Nicolette van Dam en Dennis van der Geest dagen rokers uit.

Gigi Ravelli staat over een paar weken mogelijk met een slang om haar nek. De Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice kijkt haar grootste angst niet zo maar in de ogen: ze daagt rokers uit 24 uur lang geen sigaret op te steken. De actie 'Ik daag je uit!' is een initiatief van de Stichting Volksgezondheid en Roken.

Ravelli rookte ooit zelf en weet hoe moeilijk het is om de sigaretten links te laten liggen. "Als ik mensen kan stimuleren om 24 uur niet te roken door zelf een slang in mijn nek te leggen, dan heb ik dat er graag voor over." Hoewel het voormalig belspelmeisje stellig is, moet ze toch bekennen dat ze als de dood is voor slangen. "Maar als ik sterk kan zijn, kunnen rokers dat ook."

Ook presentatrice Nicolette van Dam en ex-judoka Dennis van der Geest dagen rokers uit. Als minimaal vijftienduizend rokers zich aanmelden, moeten de drie BN'ers hun grootste angst onder ogen zien. Van Dam, die onder meer een kennisquiz presenteert, gaat als tegenprestatie ramen lappen. Op 93 meter hoog wel te verstaan. Van der Geest gaat stuntvliegen. "Geen prettig vooruitzicht. Ik word al misselijk als ik er aan denk, maar het is voor een goed doel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen