Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Jackson krijgt zeven ton per jaar

Shownieuws

Katherine Jackson en Michaels kinderen hoeven niet snel op een houtje te bijten. Zij krijgen zevenhonderdduizend euro per jaar uit de erfenis van Jackson.

Katherine Jackson en Michaels Jackson kinderen hoeven niet snel op een houtje te bijten. Een bedrag van omgerekend bijna zevenhonderdduizend euro per jaar uit de erfenis van zoon en papa Michael Jackson moet volstaan om Katherine en Michaels drie kinderen te voorzien in levensonderhoud. Dat meldt de Britse BBC.

Een document van de rechtbank beschrijft dat het bedrag is bedoeld voor hulp in de huishouding, een chauffeur, kleding, verzorging en meer. Een bedrag van ruim twee ton per jaar bestemd is voor ondersteunend personeel en iets meer dan een ton mag worden uitgegeven aan entertainment voor de kids.

Moeder Katherine ontfermt zich over de kinderen van de popster nadat haar zoon Michael overleed aan een overdosis medicijnen op 25 juni. Na de dood van de The king of pop werd lang touwgetrokken om het voogdijschap, tot een rechter bepaalde dat oma Katherine zich over de kinderen mocht ontfermen. Het grut woont nu bij hun oma in Los Angeles.

Prince Michael (12), Paris (11) en Prince Michael II (7) kunnen niet meteen de hele speelgoedwinkel leegkopen. Het bedrag wordt in maandelijkse delen overgemaakt. De kinderen ontvangen samen ruim veertigduizend euro per maand. Moeder Katherine krijgt maandelijks achttienduizend euro om te voorzien in haar levensonderhoud.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen