Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Willeke Alberti krijgt jubileumshow bij eerste AOW

Shownieuws

Willeke Alberti viert volgend jaar haar 65e verjaardag. Radio 5 Nostalgia geeft haar een jubileumconcert in Koninklijk theater Carré cadeau.

Geen flessen wijn, cadeaubonnen of bonbons voor Willeke Alberti. De zangeres krijgt een jubileumconcert voor haar 65e verjaardag. Alberti bereikt de respectabele leeftijd volgend jaar en wordt door Radio 5 Nostalgia in het zonnetje gezet.

Het jubileumfeest barst op 23 februari los in Theater Carré. Het Metropole Orkest, zanger Danny de Munk en operazanger Morschi Franz kruipen naast Alberti op het podium. De zangeres werd maandagochtend verrast in de studio van Radio 5 Nostalgia.

Manager muziek van de zender Ron Stoeltie maakt zich op voor een feestelijke avond. "We zijn blij dat we haar in het zonnetje kunnen zetten met een prachtig concert. Het wordt een feestelijke avond, dat kan niet anders."

Alberti begint op haar verjaardag, 3 februari, aan een eigen theatertour. Tot 9 mei trekt de 'Telkens weer'-zangeres langs bijna vijftig theaters. Speciale aandacht is er voor vaderlief Willy Alberti, die volgend jaar 25 jaar geleden gestorven is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen