Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol gaat samenwonen

Shownieuws

Linda de Mol vindt het tijd om te gaan hokken. Vriendlief Jeroen Rietbergen maakt daarom binnenkort zijn intrede in de kapitale villa van de presentatrice.

Na een relatie van bijna twee jaar vindt Linda de Mol het tijd om te gaan hokken. Vriendlief Jeroen Rietbergen maakt daarom binnenkort zijn intrede in de kapitale villa van de presentatrice. De Mol maakte het grote nieuws bekend in het voorwoord van haar eigen tijdschrift Linda Wonen.

"Het S-woord is eruit ja", lichtte de 45-jarige actrice en presentatrice maandag in SBS Shownieuws toe. "Ik vind het toch wel een behoorlijke stap, samenwonen. Maar eigenlijk is dat een beetje raar, want we waren al vijf, zes dagen in de week bij elkaar. Het is een kwestie van de huur opzeggen. Dat is nog niet gebeurd, maar het zit er wel aan te komen."

Het samenwonen lijkt een overwogen stap in de relatie van De Mol en haar pianist Jeroen. Maar er zijn nog wel een paar praktische zaken waar de blondine tegenop ziet. "Je krijgt dan natuurlijk van 'ojee, als hij dat mee gaat nemen…' of 'ojee, hij vindt dat niet mooi in mijn inrichting'.Dat zijn wel kleine dingetjes die mee gaan spelen."

De Mol had eerder een relatie met Sander Vahle. Het stel was twaalf jaar bij elkaar en kreeg twee kinderen, zoon Julian (12 jaar) en dochter Noa (9 jaar). De 38-jarige Rietbergen had eerder een relatie met actrice Lieke van Lexmond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen