Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martijn Lakemeier twijfelt over acteercarrière

Shownieuws

Acteur Martijn Lakemeier weet nog niet of hij wel echt wil blijven acteren. Het 16-jarige talent won vrijdag een Gouden Kalf voor zijn rol in 'Oorlogswinter'.

Acteur Martijn Lakemeier weet nog niet of hij wel wil blijven acteren. Het 16-jarige talent won vrijdag een Gouden Kalf voor zijn rol in 'Oorlogswinter'. Een glansrijke carrière als acteur lijkt voor de hand liggend, maar daar is Lakemeier nog niet zo zeker van. Dat vertelt hij maandag in RTL Boulevard.

Het gaat de jonge Martijn voor de wind. Met een Rembrandt Award en een Gouden Kalf op zak voor zijn hoofdrol in 'Oorlogswinter' blijkt dat zowel het publiek als de mensen uit het vak zijn acteerkunsten waarderen. En daar kwam zondag ook nog de status van Gouden Film voor 'Lover of loser' bij, waarin Martijn de rol van Mees speelt.

De buitenwereld is vastberadener over zijn toekomst dan Martijn zelf. "Iedereen zegt: acteren en toneelschool. Dat lijkt me heel erg leuk en ik kan zeker nog heel veel leren. Maar er zijn zoveel leuke dingen. Ik kan nog niet zeggen of ik ga acteren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen