Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Lover of loser' haalt gouden status in twee weken

Shownieuws

'Lover of loser' heeft al meer dan honderdduizend bezoekers naar de bioscoop getrokken. En dat levert de Nederlandse productie de status Gouden Film op.

'Lover of loser' heeft al meer dan honderdduizend bezoekers naar de bioscoop getrokken. En dat levert de Nederlandse productie de status Gouden Film op. Regisseur Dave Schram en scenarioschrijfster Maria Peters ontvingen de onderscheiding zondag voor een uitverkochte bioscoopzaal in Den Haag.

'Lover of loser', naar het boek van Carry Slee, draait nu twee weken in de bioscoop. De hoofdrol wordt vertolkt door de 17-jarige Gaite Jansen, een nieuwkomer in de filmwereld. Haar tegenspelers zijn Martijn Lakemeier, die voor zijn rol in Oorlogswinter een Gouden Kalf won, en Ruud Feltkamp.

De film gaat over de 15-jarige Eva (Gaite Jansen) die niet kan opschieten met haar stiefvader (Thomas Acda) en ondertussen verliefd wordt op Mees (Martijn Lakemeier). Door een misverstand denkt ze dat hij al een vriendin heeft en dan komt de knappe Ricardo (Ruud Feltkamp) in beeld. Mees vindt dat maar niets.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen