Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan stelt teleur als modeadviseur

Shownieuws

De debuutcollectie van Lindsay Lohan is niet al te enthousiast ontvangen. Na afloop van de presentatie ontving de actrice slechts een zwak applaus.

(Novum/AP) - De debuutcollectie van Lindsay Lohan als kledingontwerpster is niet al te enthousiast ontvangen op de Parijse Fashion Week. Na afloop van de presentatie voor het Franse merk Ungaro ontving de actrice zondag slechts een zwak applaus. Lindsay was zelf erg tevreden met het resultaat.

De directeur van Ungaro wil met het aantrekken van de 23-jarige Lohan een jonger imago kweken rond het modemerk. Vernieuwend was Lohans inbreng in ieder geval wel. De collectie bestond uit mini-jurkjes, strakke broeken en zoete kleuren. Officieel werd Lohan ingehuurd als artistiek adviseur van modeontwerpster Estrella Archs.

De nieuwbakken kledingconsulent was erg tevreden met de show. "We hebben onze ideeën samengebracht en daarom is er zoiets moois uitgekomen. Ik vind het fantastisch en expressief", vertelde Lohan na afloop. Critici waren minder enthousiast. De jurkjes die zo kort waren dat het achterwerk van de modellen soms zichtbaar was en de schaars bedekte borsten van de mannequins vonden veel recensenten afdoen aan het 'ooit zo stijlvolle' Parijse modehuis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen