Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk beleefde spannende uurtjes met gigolo

Shownieuws

Anouk bekende eerder al dat ze niet zonder seks kan. Maandag gaf ze tussen neus en lippen toe dat ze wel eens een paar hete uurtjes beleefde met een gigolo.

Anouk deed eerder al uit de doeken dat ze niet zonder seks kan. De rockdiva gaf maandagochtend tussen neus en lippen toe dat ze wel eens een paar hete uurtjes met een gigolo heeft beleefd. Anouk was te gast bij de ochtendshow van Giel Beelen, waar ze onder meer sprak over haar nieuwe grote liefde.

Giel vroeg Anouk op de man af wat er waar is van het gerucht dat ze ooit een gigolo huurde. Dat verhaal slingerde de zangeres zelf de wereld in. "Ik heb wel eens in een interview gezegd dat ik na een lange relatie niet zat te wachten op een andere relatie. Liever dan even een tijdje aanrommelen en een gigolo huren, dan heb je ook al het geouwehoer niet", vertelde ze maandag.

Beelen, die zich ooit in zijn radioshow liet pijpen door een callgirl, nam hier geen genoegen mee en vroeg of 'hij dan ook twintig centimeter heeft hangen'. "Nou ja, size does matter", antwoordde Anouk. "Dat kun je tegenwoordig allemaal uitkiezen. Ja, daar kijk je toch naar, je moet wel weten wat je bestelt natuurlijk."

Anouk en Postman Remon Stotijn zetten vorig jaar mei een punt achter hun relatie na acht jaar huwelijk. Inmiddels is ze al een paar maanden gelukkig met rapper Unorthadox, die ze jaren geleden leerde kennen tijdens de opnamen voor de videoclip bij het nummer 'Michel'. De rapper, die zes jaar jonger is dan de 34-jarige rocker, prijkt zelfs op haar arm. Anouk liet in dikke, zwarte letters Dox op haar pols tatoeëren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen