Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Concert Robbie Williams live op witte doek

Shownieuws

Robbie Williams geeft 20 oktober zijn eerste show in drie jaar. Nederlandse fans hoeven niet naar Londen, ze kunnen het concert live in vijf bioscopen volgen.

Robbie Williams geeft dinsdag over twee weken zijn eerste concert in drie jaar. Ruim tweeduizend Nederlandse fans hoeven niet naar Londen te vliegen om de show bij te wonen, ze kunnen het concert live in vijf bioscopen volgen. De kaartverkoop gaat vrijdag van start.

Geen vliegreis, speurtocht naar een hotel of eindeloze rijen voor 2105 Nederlandse fans. Zij kunnen op 20 oktober wegzakken in het rode pluche van een bioscoopstoel. In bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen is Williams' optreden te volgen op het witte doek.

'Rock dj'-zanger Williams wordt in Londen begeleid door een band, een strijkers- en een blazerssectie. Hij brengt enkele van zijn grootste hits en nummers van zijn nieuwe album 'Reality killed the video star' ten gehore.

Het voormalig Take That-lid laat voor het eerst in drie jaar weer van zich horen. De comebacksingle 'Bodies' was begin september voor het eerst in Nederland op de radio te horen en ligt volgende week maandag in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen