Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kermit de Kikker niet verliefd op Lady Gaga

Shownieuws

Lady Gaga heeft het publiek weten te imponeren met haar opvallende date tijdens de VMA's. Kermit de Kikker laat weten dat de ster geen nieuwe liefde van hem is.

Lady Gaga heeft het publiek weten te imponeren met haar opvallende date tijdens de MTV Video Music Awards. De zangeres werd in een limousine naar de rode loper gereden en de man die aan haar zijde zat, was Kermit de Kikker. Het Amerikaanse tijdschrift People vroeg donderdag aan de groene kindervriend hoe het afspraakje is verlopen.

De Muppet ontkent de geruchten over een vermeende relatie met de excentrieke ster stellig. "Het was geen romantisch afspraakje. Ik kijk wel uit, anders eindig ik als de jas van Miss Piggy".

Eerder bleek al dat Gaga de kikker hoog in het vaandel heeft staan. Tijdens een optreden in Duitsland verscheen de 'Poker Face'-zangeres in een bizar kostuum waar allemaal Kermit De Kikkers op waren bevestigd. "Ik was blij dat ze tijdens de awarduitreiking niet gehuld was in iemand die ik persoonlijk ken", liet Kermit weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen