Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Josje maakt K3 weer compleet

Shownieuws

K2 is sinds zaterdagavond weer K3. Josje neemt de plek van Kathleen in en staat volgende week vrijdag al op het podium naast Karin en Kristel.

K2 is sinds zaterdagavond weer K3. Josje neemt de plek van Kathleen in en staat volgende week vrijdag al op het podium naast Karin en Kristel. De 23-jarige Meppelse kwam als winnaar uit de bus tijdens een zinderende livefinale.

Het publiek liet Karin en Kristel kiezen uit Josje en de Vlaamse Noa. De 25-jarige Madelon uit Tilburg viel in de finale als eerste af. Ze kreeg de minste stemmen van het publiek en eindigde ook voor de jury op de laatste plek.

De jury stond Karin en Kristel vanaf de eerste auditie bij. Patty Brard, Marc Forno, Axana Ceulemans en Miguel Wiels zagen vierduizend dames voorbij komen. Na honderden keren 'Oya lélé' en 'Kuma he' koos de jury voor Josje.

De overgebleven dames van K3, Karin en Kristel, maakten de moeilijke, laatste keuze tussen Josje en de 24-jarige Antwerpse Noa. Kristel legde uit dat de naam Josje steeds terug kwam en dat zij het enige meisje is dat van K2 weer K3 kan maken.

De plek in K3 kwam vrij na het vertrek van Kathleen. Zij besloot eind maart na tien jaar uit de Belgische meidenband te stappen. Josje moet meteen vol aan de bak. Volgende week vrijdag gaat de nieuwe tournee van het kinderpoptrio van start, op 12 oktober ligt de nieuwe single 'Mama Sé' in de winkels.

Het nieuwe album moet op 23 oktober verschijnen. Ook zijn er plannen voor een nieuwe K3-film en staan een nieuwe musical en tv-serie in de startblokken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen