Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Milian in verwachting

Shownieuws

Zangeres Christina Milian is in verwachting. In augustus trouwde ze in het geniep met haar vriend, rapper The Dream. Milian is 4,5 maand zwanger.

Zangeres Christina Milian is in verwachting. Mogelijk dat ze daarom in augustus in het geniep in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend, rapper The Dream. Waarom het stel dat al maanden verloofd was plotseling naar het altaar rende, was lange tijd onduidelijk, hoewel het gerucht dat ze zwanger is al langere tijd rondzong.

"Mijn echtgenoot en ik zijn zwanger." Met die woorden maakt de 28-jarige zangeres een einde aan maandenlange speculaties. "We zijn zo'n 4,5 maand op weg, ongeveer negentien weken", zegt de 'AM to PM'-zangeres tegen het Amerikaanse blad People. De zangeres en haar man weten of het een jongen of een meisje wordt, maar willen dat nog geheim houden. "We kunnen niet wachten", kirde Milian.

Eind augustus trouwden Milian en The Dream, wiens echte naam Terius Hagert Youngdell Nash is. De twee beloofden elkaar eeuwige trouw in gokstad Las Vegas. De bruiloft kwam voor velen als een verrassing, maar Milian beweert tegenover People dat de plotselinge trouwerij weldegelijk gepland was. "Het was een beetje gepland, we waren al maandenlang verloofd." Ondanks dat de twee er volgens de zangeres niet tussenuit knepen, plannen ze toch een grote bruiloft waarbij familie en vrienden aanwezig zullen zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen