Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frogers dankbaar voor 'overweldigende' steun

Shownieuws

De familie Froger bedankt voor alle steun die ze hebben ontvangen na het overlijden van Mien en Bolle Jan. De reacties waren volgens hen 'overweldigend'.

De familie Froger bedankt zaterdag voor alle steun die ze hebben ontvangen na het overlijden van Mien en Bolle Jan. In een advertentie in de Telegraaf laten ze weten dat de reacties 'overweldigend' waren.

De Frogers kregen dit jaar twee grote verliezen voor hun kiezen. Begin april stierf Mien, moeder van zanger René Froger, plotseling. De 67-jarige overleed vermoedelijk aan een hartstilstand. René's vader Bolle Jan, bekend van het gelijknamige café in Amsterdam, stief eind juni. Een maand eerder belandde hij met een buikvliesontsteking in het ziekenhuis, waar zijn toestand na een aantal operaties verslechterde.

In de bedankadvertentie noemen de Frogers het verlies van Mien en Bolle Jan 'immens'. Natasja Froger, de vrouw van René, vroeg zich deze week nog hardop af wanneer René de rust krijgt het verlies van zijn ouders te verwerken. "Wanneer mag dat joch nou eens gaan rouwen", riep ze bezorgd tegen de camera van Novum Nieuws. "Hij roept altijd dat het wel ergens goed voor zal zijn. Ook denkt hij dat zijn ouders het zo gewild hebben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen