Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giel Beelen opnieuw genomineerd voor radioprijs

Shownieuws

Radioprogramma Giel! van Giel Beelen is voor de vierde keer op rij genomineerd voor de Gouden Radioring. Het radioprogramma won de prijs nog nooit.

Radioprogramma Giel! van Giel Beelen is voor de vierde keer op rij genomineerd voor de Gouden RadioRing. Het veelbesproken radioprogramma won de prijs nog nooit. De concurrenten zijn dit jaar Gerard Ekdoms Ekstra Weekend (NPS/AVRO) en Morgenstond van Radio NL, gepresenteerd door Marcel de Vries.

Beelen (VARA 3FM) en Ekdom (AVRO 3FM) gaan ook in de categorie 'beste radiopresentator van het jaar' de strijd met elkaar aan. Edwin Evers van Radio 538 is de derde kanshebber op de 'Zilveren RadioSter' voor mannen. Bij hun vrouwelijke collega's maken Froukje de Both (538), Claudia de Breij (VARA 3FM) en Sophie Hilbrand (BNN Radio 1) kans op de zilveren radioprijs.

Het Gouden Radio-Oortje is bedoeld voor het beste radio-evenement van het jaar. Daarvoor staan Het Glazen Huis van 3FM, De Top 2000 van Radio 2 en het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Amsterdamse Museumplein op de nominatielijst.

De winnaars worden op 23 oktober bekendgemaakt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De uitreiking is live te beluisteren op de radio. De radioprijs wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen