Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miniatuur Golden Earring rockt in Madurodam

Shownieuws

De vier heren van Golden Earring hebben geen groot podium nodig om het publiek plat te spelen. Dat gaan de rockers vanaf vrijdag bewijzen in Madurodam.

De vier heren van Golden Earring hebben geen groot podium nodig om het publiek plat te spelen. Dat gaan de rockers vanaf vrijdag bewijzen in Madurodam, waar ze een eigen plekje krijgen. Tegenover Duinrell en naast de Keukenhof speelt de Haagse rockband op Madurodams eigen popfestival.

De minirockband speelt drie nummers, 'When the lady smiles, 'Radar love' en 'Twilight zone'. Zodra de muziek uit de boxen knalt gaan honderden bezoekers uit hun dak op een grasveld. "Ze dansen echt op de maat van de muziek, het zijn drie verschillende animaties", legt een woordvoerder van Madurodam uit. "Bij ons staat de Golden Earring elke dag te spelen."

Voor de onthulling van de miniaturen reizen Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk af naar de Haagse ministad. Onder toeziend oog van de 17-jarige burgemeester van Madurodam, Friso Wesseling, onthullen de rockers de nieuwe attractie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen