Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jacqueline voelt Krezip nog in aderen

Shownieuws

De Tilburgse band Krezip bestaat al sinds juni niet meer maar Jacqueline Govaert voelt zich nog niet echt 'Krezip-loos'. "We hebben elkaar nog veel gezien."

De Tilburgse band Krezip bestaat al sinds juni niet meer, maar Jacqueline Govaert voelt zich nog steeds een beetje Krezip-zangeres. Op de website van de band schrijft de voormalig frontvrouw over de eerste 'Krezip-loze' maandjes.

Jacqueline heeft de laatste maanden vooral gebruikt om te genieten van haar familie. In maart beviel de 27-jarige zangeres van haar eerste kind. "Billie wordt al een hele vent, hij is al bijna een half jaar, lacht de hele dag en wordt wonderbaarlijk genoeg elke ochtend weer wakker met 'n prachtige kuif", schrijft de trotse moeder.

De zangeres schrijft dat ze zich nog niet echt 'Krezip-loos' voelt. "We hebben elkaar nog veel gezien, ik hoor 'Sweet goodbyes' nog steeds op de radio en onze platen staan ook nog steeds hoog in de charts." Eind juni nam de Tilburgse band met twee shows in de Amsterdamse Heineken Music Hall afscheid van de fans. Het laatste concert verscheen op dvd. "Ik heb de dvd zelf alleen in de week na de shows in de HMH terug gekeken. Dat is toch een beetje te heftig, ik hou het niet droog als ik het zie."

Volgens Jacqueline zijn de overige oud-Krezip artiesten weer aardig op dreef. Gitarist Jan Peter Hoekstra begint binnenkort aan een clubtour met The Sheer, basgitarist Joost van Haaren en drummer Bram van den Berg trekken met VanVelzen door Nederland en gitarist Anne Govaert en toetsenist Annelies Kuijsters zitten weer in de schoolbanken voor hun studie.

Jacqueline zelf wil ook binnenkort weer aan de slag, ze is van plan haar eigen nummers te gaan schrijven. "Het begint ook weer heel erg te kriebelen om muziek te gaan maken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen